Velferdsteknologi

Hjemmet som tenker selv

Eaton xComfort er et styringssystem for det elektriske anlegget i huset som gir smartere funksjoner, bedre sikkerhet og økt komfort. I tillegg reduseres strømforbruket med mellom 20 og 40 prosent. Det er nesten så man skulle tro at huset tenker selv. xComfort kan brukes til alt fra å fornye eksisterende el-anlegg, til påbygg, rehabilitering, oppussing og selvfølgelig komplette, nye installasjoner. Hele systemet er trådløst og alt styres fra mobil eller nettbrett. Dette er fremtidens system for å styre lys og varme i fremtidens bolig.

Eaton xComfort er et omfattende og tilpasningsdyktig system som leveres ferdig installert til en svært konkurransedyktig pris. Når vi nå går ut med tre forskjellige pakkepriser, gir vi deg som kunde en idé om hva ulike varianter av xComfort vil koste. Våre elektrikere har bred erfaring med installasjon av smarthussystemer og kan hjelpe deg å vurdere hva som er optimalt for din bolig. Nå kan fremtidshuset bli ditt. Ta kontakt med din nærmeste Norgeseliten-elektriker for mer informasjon eller for å avtale et besøk.

xComfort pakkeløsninger

Hyttepakke: Grunnpakken for deg som har hytte. Gir deg «live» oversikt over temperatur innendørs og utendørs via mobil eller nettbrett og fjernstyring av tre varmesoner.

Dermed kan du være sikker på frostfri hytte når du ikke er der, men som er varm når du kommer frem. Med kontrolleren på plass – selve hjernen i systemet – kan man legge til ytterligere funksjoner som: Ekstra varmesoner, innvendig/utvendig lysstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.

I grunnpakken inngår 1 stk. kontroller for sentral styring, styring av inntil 3 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 3 rom, 1 utendørs temperaturmåling, og mulighet for fjernstyring/-overvåking av temperatur. Basisprogrammering med standard funksjonalitet. 3 års Sensio-abonnement er inkludert i prisen. Montasje og idriftsettelse er inkludert. Forutsetter at brukeren selv har smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening. For fjernkommunikasjon kreves internettilgang og ledig routerkapasitet.

Huspakke: Grunnpakken for deg som har en større bolig. Gir styring av seks varmesoner og dimming/lysstyring i tre rom.

Systemet lærer seg hvordan din bolig påvirkes av temperaturendringer, for eksempel når det fort blir kaldt, dermed slipper du å justere termostater opp og ned for å holde en komfortabel innetemperatur. En lønnsom investering i egen bolig som gir lavere strømregning, økt verdi på huset og følelsen av luksus.

Med kontrolleren på plass – selve hjernen i systemet – kan man legge til ytterligere funksjoner som: Fjernstyring, ekstra varmesoner, innvendig/utvendig lysstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling. I grunnpakken inngår 1 stk. kontroller for sentral styring, styring av inntil 6 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 6 rom og 1 utendørs temperaturmåling. I tillegg legges det opp til dimbar lysstyring for 3 rom med inntil to lysgrupper per rom. Forutsetter dimbar last med inntil 250W belastning per lastgruppe. Lokal betjening fra inntil 3 doble trykknapper. Basisprogrammering med standard funksjonalitet. Montasje og idriftsettelse er inkludert.

Forutsetter at brukeren selv benytter smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening.

Leilighetspakke: Tilpasset mindre boliger, men gir like fullt energisparing fra dag én og tilgang til alle xComfort-løsningene.

Systemet gir styring av 3 varmesoner, men kan som sine storebrødre enkelt bygges ut med for eksempel lysstyring, fjernstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.

I grunnpakken inngår 1 stk. kontroller for sentral styring, styring av inntil 3 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 3 rom. Basisprogrammering med standard funksjonalitet. Montasje og idriftsettelse er inkludert. Forutsetter at brukeren selv benytter smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening.

Sikkerhet

For deg som tar sikkerheten i hjemmet ditt på alvor.

Komfort

Komfortabel belysning i alle situasjoner

to top

opp