Internkontroll elektro

Internkontroll

Som eier av bolig er man selv pålagt å passe på at all elektrisk installasjon og elektrisk utstyr er i orden. Det stilles også krav til leder av virksomhet i forhold til sikkerhets- og kvalitetsbetingelser. Lokaler, verneinnretninger og tilrettelegging av arbeid må være installert på riktig måte, og det kan kun gjøres ved hjelp av profesjonelle.

Internkontroll hos både private og bedrifter

En grundig internkontroll sparer bedriften din for utgifter og uforutsette kostnader. Med profesjonell hjelp er det lettere å få oversikt over alle system, og sørge for at de er riktig installert.

Vi utfører internkontroll hos både private og bedrifter. Vi har lang erfaring med denne type kontroller, og skreddersyr løsninger for våre kunder. Kontrollen blir utført etter gjeldende normer og forskrifter, og våre erfarne medarbeidere holder seg alltid oppdatert på disse. Ved å bruke Tønsberg elektriske for internkontroll kan man være trygg på at man har et sikkert elektriske anlegg.

Vi hjelper deg med alt det elektriske

Vi leverer alt innenfor elektriske installasjoner til både private og bedrifter. I tillegg til internkontroll kan vi hjelpe dere med alt fra energisparende tiltak, alt du trenger å vite om svakstrøm, sterkstrøm, automatsikringer, spredenett, elektrisk sjekk og installasjon av smarthus løsninger.

to top

opp